Content creëren

Content creëren

CREATIef met woorden

Er is alweer een week voorbij gevlogen en WEER heb je geen tijd gehad om een nieuwe blog te schrijven, of je had weer eens last van een writers block. En laat me raden… je had waarschijnlijk ook nog willen kijken naar de SEO voor je website, maar ook daar kon je geen tijd voor vinden.

Wanneer dit je bekend in de oren klinkt, doe je er verstandig aan om hulp in te schakelen. En laat ik nou net een expert zijn in het creëeren van content het optimaliseren van SEO.

Wil je jouw horizon nog verder verbreden door uit te breiden naar andere landen? Dan kan ik zelfs jouw content vertalen!

Laten we samenwerken

Wordt je er moe van om alle content zelf te moeten verzorgen? Is je inspiratie ver te zoeken? Heb je geen zin om te gaan Google-en op ‘Hoe moet ik een goed persbericht schrijven?‘ Of ben je gewoon veeeeel te druk met alle andere dingen die je nog moet regelen voor jouw bedrijf?

Dat is het punt waarop wij beginnen met samenwerken! Ik vind het fantastisch om informele blogs, commerciële teksten en persberichten te schrijven. En omdat ik veel ervaring heb met het creëren van content, hoef jij je er helemaal geen zorgen meer over te maken! Bye bye, slapeloze nachten!

kies voor een woordkunstenaar

Ben je op zoek naar een copywriter die kan goochelen met woorden? Stop dan met zoeken! Ik kan je helpen bij het schrijven van informele blogs, commerciële teksten, persberichten, vertalingen en zelfs met SEO optimalisatie!

copywriting

Als je een bedrijf runt, dan heb je al snel door dat er ontzettend veel content geschreven moet worden. En wanneer ik zeg ‘ontzettend veel’, bedoel ik ONTZETTEND VEEL!

Wat dacht je van de content voor op de website, persberichten, blogs, posts voor op social media. Of misschien zelfs wel een e-book, hand-out of een werkboek.

Wanneer je dit allemaal zelf moet doen, kan het wat teveel worden. Of misschien houd je gewoon niet zo van schrijven en wil je je andere talenten uitbuiten.

En daar is niks mis mee! Want ik kan jouw content tot in perfectie schrijven.

commerciËLE CONTENT

Jouw producten of diensten aan de man brengen door de juiste woorden en zinnen te gebruiken.

i

informELE CONTENT

Een blog, lang verhaal over wie je bent, of gewoon een leuke social media post. Ik kan het allemaal voor je schrijven!

PERSBERICHTEN

Persberichten worden geschreven naar de standaard die gebruikelijk is op de locatie waar je wilt uitzetten.

PROEFLEZEN & CORRIGEREN

Heb je wel eens een blog, artikel of nieuwsbrief gelezen waar veel spellingsfouten in zaten? En dacht je toen OMG, dit is zo onprofessioneel of Ik kan ze nu echt niet meer serieus nemen’?

Dat wil je met jouw bedrijf toch zeker wel voorkomen!

Dus heb je een artikel, scriptie, e-book, website content (of wat voor content dan ook!) geschreven, en wil je graag dat iemand het voor je gaat proeflezen en corrigeren?

Dat is een fantastisch idee! Want niemand wil spel- of stijlfouten in zijn of haar teksten hebben, toch?!

Laat me weten wat voor content ik voor jou kan proeflezen en corrigeren. Ik help je er namelijk graag mee.

SEO – ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

SEO (in het Nederlands vertaald Zoekmachine Optimalisatie) is ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf. Een goede SEO betekent namelijk dat jouw website hoger komt te staan in Google. Mensen zullen je sneller vinden, waardoor de bezoekersaantallen voor de website omhoog gaan. En dit kan resulteren in meer klanten/verkopen.

En wie wil er nou niet meer klanten?!

Tijdens het optimaliseren van de SEO voor jouw bedrijf focus ik me op drie elementen: populariteit, relevantie en techniek.

U

zoekwoorden analyse

Ik kan een zoekwoorden analyse uitvoeren, zodat je precies weet welke zoekwoorden je moet gebruiken.

R

seo-proof content

SEO-proof teksten schrijven is ook één van mijn skills. Vergeet je zorgen over de SEO-proof teksten!

SEO-optimilisatie

Je hele website optimaliseren voor SEO. Van teksten tot slugs en van URL’s tot afbeeldingen.

VERTALEN

Heb je al jouw content al geschreven, maar wil je jouw horizon verbreden door het te vertalen naar het Nederlands?

Dan ben je bij Freckles’ Media aan het juiste adres! Althans, als je teksten hebt geschreven in het Engels, Duits, Vlaams of Fries. Want hey, ik ken ook niet ALLE talen!

Laat niemand je tegenhouden… Het is tijd om Nederland te veroveren met jouw bedrijf!

Of wil je jouw Nederlandse, Vlaamse, Friese of Duitse teksten vertalen naar het Engels? Dan heb je geluk, want ook dit kan ik voor je regelen!

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde heeft een hele gave website voor me gemaakt toen ik haar daarom vroeg. Ik had de website binnen een paar dagen nodig, dus we hadden besloten om er een one-page website van te maken waarop all informatie werd getoond die ik aan mijn websitebezoekers wilde laten zien. Ik stond versteld van wat ze in zo’n korte tijd voor me kon betekenen. Het is niet alleen een informatieve website geworden, maar ook helemaal in stijl met wat ik voor ogen had. Helemaal top!”

Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!