Haal alles uit

Haal alles uit

e-mailmarketing

Haal jij al het optimale uit de e-mailmarketing? Super! Maar als jij diegene bent die nu denkt ‘Hmm, ik doe er nog niet zoveel mee’ of ‘Ik heb geen idee waar ik de e-mailadressen moet importeren’ of ‘Ik wil automatisch e-mails versturen, maar heb geen idee hoe dat werkt’, dan heb je mijn help nodig!

De e-mailadressen die je net hebt binnengehaald kunnen automatisch worden geïmporteerd. Je kunt een template aanmaken in je eigen huisstijl. Er kunnen automatische e-mails worden verstuurd naar mensen die zich net hebben aangemeld. En zooooooveel meer!

Wil je jouw bedrijf laten groeien door middel van een goede e-mailmarketing? Twijfel dan niet en ga er met 100% voor! Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien!

Haal alles uit jouw bedrijf door middel van e-mailmarketing!

Wat je mag verwachten

Een e-mailmarketing strategie die perfect past bij wat jouw bedrijf nodig heeft, inclusief nieuwsbrieven die aansluiten bij jouw huisstijl.

Wanneer je e-mailmarketing met regelmaat gebruikt, zul je merken dat het aantal website bezoekers stijgt en dat de verkopen toenemen.

Jouw bedrijf zal een professionele en unieke verschijning hebben wanneer je de nieuwsbrief verstuurt. De teksten, afbeeldingen en graphics zullen niet afwijken van de huisstijl.

Klinkt goed! Maar hoe werkt het?

kies een pakket of ga voor hulp per uur

Alle pakketten zijn aan te passen naar jouw wensen. Stuur me gerust een bericht voor meer informatie of voor een offerte.

En wat is de investering in e-mail marketing per uur?

Investering

MIJN UURPRIJS VOOR E-mail marketing is €57 PER UUR

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde heeft een hele gave website voor me gemaakt toen ik haar daarom vroeg. Ik had de website binnen een paar dagen nodig, dus we hadden besloten om er een one-page website van te maken waarop all informatie werd getoond die ik aan mijn websitebezoekers wilde laten zien. Ik stond versteld van wat ze in zo’n korte tijd voor me kon betekenen. Het is niet alleen een informatieve website geworden, maar ook helemaal in stijl met wat ik voor ogen had. Helemaal top!”

Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK JOU INHUREN ALS MIJN E-MAIL MARKTEER?

Goede vraag! Hier komt ‘ie:

Ik heb ontzettend veel ervaring in e-mail marketing. Meer dan 4 jaar lang heb ik voor grote reisorganisaties en kleine start-ups in Nederland gewerkt. Daardoor weet ik precies welke e-mail marketing strategie goed werkt voor welk type bedrijf.

KAN IK MIJN EIGEN PAKKET SAMENSTELLEN?
Dat kan zeker! Stuur mij een bericht waarin je laat weten welke diensten je nodig hebt. Dan maak ik een offerte op maat!

KUNNEN WE OOK EEN PAKKETPRIJS AFSPREKEN ALS IK MINDER NODIG HEB DAN WAT JE IN HET PAKKET AANBIEDT?
Ik kan je altijd een voorstel sturen met een offerte die past bij jouw wensen. Geen probleem als het minder taken zijn, dan wat ik aanbiedt in mijn standaard pakketten. Stuur me gerust een berichtje!

Haal alles uit jouw bedrijf door middel van e-mail marketing!

En mis helemaal niet meer op het gebied van e-mail marketing.

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!