Over

Over

Wat is Freckles’ Media?

Freckles’ Media is de digitale brouwerij voor alle bedrijven en ondernemers in de reis- en lifestyle sector. Wil je je bedrijf laten groeien en je onderscheiden van anderen? Ik zet een fantastische website voor je in elkaar met bijpassende huisstijl en ik kan je helpen met marketing en content creatie.

Uiteraard weet jij als geen ander waar jouw bedrijf voor staat en welk verhaal het vertelt. Met ons teamwork kunnen wij er samen voor zorgen dat jouw bedrijf zich gaat onderscheiden van anderen en dat het een perfecte digitale versie van jou wordt, op alle platformen!

Je kunt al het design werk, de marketing shizzle en de content creatie aan mij overlaten. Hierdoor hoef je geen kostbare tijd te verdoen aan het leren van deze skills en technieken en kun je je volledig focussen op het laten groeien van jouw bedrijf.

Who’s the freckled chief?

Hi! Ik ben Grysilde, een 20-nogwat jarige die gek is op reizen, marketing en design. Als ware vrijheidszoeker paste ik niet goed in het 9 tot 5 kantoorleven. Ik verlangde altijd naar nieuwe avonturen en was altijd bezig met het plannen van mijn volgende vakantie. Op een gegeven moment realiseerde ik dat ik iets miste: vrijheid. Vrijheid om de wereld te ontdekken wanneer ik dat wilde en de dingen te doen waar ik echt gelukkig van werd. Ik wilde mijn liefde voor (web)design en marketing combineren met een levensstijl vol vrijheid. Niet werken voor een baas om zijn of haar dromen uit te laten komen, maar om mijn eigen dromen na te jagen.

Vrijheid. Ik had het gevonden. Dát waar ik zo lang naar had gezocht.

Op een dag googlede ik naar remote werken. En op dat moment kwamen alle antwoorden waar ik zo lang naar op zoek was uit de lucht vallen. Ik werd geïnspireerd door andere dames datgene deden wat ik zo graag wilde: non stop reizen en remote werken. Alles viel op de juiste plaats. Ik wist wat ik moest doen: mijn baan opzeggen. Dat was het antwoord op mijn ‘probleem’. Mijn baan opzeggen, mijn bedrijf opzetten en reizen wanneer ik dat wil. Ik vond eindelijk dat stukje vrijheid waarnaar ik zo lang op zoek was.

wat je echt moet weten

Ik heb wat rondgevraagd en mensen die mij kennen omschrijven mij als:

  • easy-going
  • creatief
  • perfectionistisch
  • spontaan
  • en iemand die altijd op reis is

Ik heb enkele jaren in de Online Marketing en Branding sector gewerkt, ben super georganiseerd en flexibel. Omdat ik makkelijk in de omgang ben zullen we vast goed met elkaar kunnen samenwerken. En last but not least, ik zal je niet teleurstellen!

Allright, genoeg over mij – kijk wat ik te bieden heb qua web design & branding, marketing en content creatie!

waarom je mij wilt inhuren

Het gaat allemaal over het besparen van kostbare tijd (tijd is geld) en het besparen van veel stress (yup, er zal stress zijn).

Ik raad je aan om niet zelf een website te bouwen als het niet je specialiteit is. En ook niet te beginnen aan Facebook advertenties als je daar nog nooit mee hebt gewerkt. Je bent veel van je kostbare tijd eraan kwijt en kiezen voor de goedkoopste optie is niet altijd de beste manier. Jouw website en social media kanalen zijn digitale versies van jezelf en je wilt dat het er professioneel uitziet toch? Dus denk goed na over wat je écht wilt investeren in je bedrijf.

Investeren in je bedrijf is noodzakelijk. Je wilt niet afhankelijk zijn van de zoon van de buren van oom Remco, die even iets voor je in elkaar zet. Een professionele (web) designer, marketeer of copywriter inhuren bespaart je slechte designs en prestaties, wat overkomt als onprofessioneel en wat zal resulteren in een bedrijfsondergang.

Daarnaast houd je zelf de volledige controle over je bedrijf als je mij inhuurt. Ik design een prachtige website voor je, schrijf een perfecte nieuwsbrief of zet een killer lead advertentie in elkaar. Dit resulteert erin dat jij je meer kunt focussen op andere zaken binnen jouw bedrijf.

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!