Een goede copywriter

Een goede copywriter

copywriting

Als je een bedrijf runt, dan heb je al snel door dat er ontzettend veel content geschreven moet worden. En wanneer ik zeg ‘ontzettend veel’, bedoel ik ONTZETTEND VEEL!

Wat dacht je van de content voor op de website, persberichten, blogs, posts voor op social media. Of misschien zelfs wel een e-book, hand-out of een werkboek.

En als je hoger wilt komen in de Google rankings, dan zou je met regelmaat nieuwe content moeten toevoegen op jouw website. Nieuwe informatie en content zorgen ervoor dat bezoekers terugkeren en Google ziet dit als een groot pluspunt. Je zou dus kunnen zeggen dat goede copywriting meewerkt aan een goede SEO.

Wanneer je dit allemaal zelf moet doen, kan het wat teveel worden. Of misschien houd je gewoon niet zo van schrijven en wil je je andere talenten benutten.

En daar is niks mis mee! Want ik kan al jouw copywriting taken overnemen.

Laat jouw bedrijf opvallen door middel van steengoede content!

Klinkt goed! Maar hoe werkt het?

we volgen deze 3 stappen:

Instructies geven

Voordat ik kan beginnen met schrijven zul je aan mij doorgeven wat de verwachtingen en wensen zijn.

copywriting

Ik schrijf de content in de door jou gewenste stijl. Bijvoorbeeld: een leuke informele blog of een zakelijk artikel.

Betaal per woord

Geen verrassingen na afloop en geen gedoe met het controleren van uren, want je betaalt per woord..

En wat zijn de kosten per woord?

Investering

copywriting kost €0,09 per woord

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde heeft een hele gave website voor me gemaakt toen ik haar daarom vroeg. Ik had de website binnen een paar dagen nodig, dus we hadden besloten om er een one-page website van te maken waarop all informatie werd getoond die ik aan mijn websitebezoekers wilde laten zien. Ik stond versteld van wat ze in zo’n korte tijd voor me kon betekenen. Het is niet alleen een informatieve website geworden, maar ook helemaal in stijl met wat ik voor ogen had. Helemaal top!”

Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

Veelgestelde vragen

WAT MAAKT JOU UNIEK ALS COPYWRITER?

Goede vraag! Hier komt het:

Ik schrijf VEEL. Ik heb journalistiek gestudeerd. Ik heb in de afgelopen 4 jaar gewerkt als online marketeer/content creator.

HOEVEEL TIJD HEB JE NODIG PER PROJECT?

Dat is afhankelijk van wat voor project het is. Als het gaat om een lang en technisch artikel voor de zakelijke markt waarin veel jargon wordt gebruikt dan duurt het hoogstwaarschijnlijk langer dan een informele blog over reizen. En als ik een dag heb waarop mijn creativiteit mij in de steek laat, dan kan het ook wel iets langer duren dan normaal.

Maar geen paniek! De deadlines worden altijd gehaald omdat ik ruim van te voren begin te werken aan het project!

KUNNEN WE OOK EEN VASTE PRIJS PER PROJECT AFSPREKEN?

Normaal gesproken vraag ik een vergoeding per woord. Maar je kunt het altijd vragen/voorstellen! Wellicht kunnen we een vaste prijs afspreken voor jouw aankomende project.

Nu is het tijd om je te onderscheiden door middel van goede copywriting!

Let’s do some magic with words.

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!