De kracht van social media

De kracht van social media

social media management

Een bedrijf in de reis- en lifestyle sector kan niet zonder social media! Je kunt het gebruiken voor interactie met (potentiële) klanten, om de juiste doelgroep te bereiken met advertenties, je producten of diensten onder de aandacht brengen of zelf e-mailadressen binnenhalen voor de nieuwsbrief!

Daarnaast vinden mensen het ook ontzettend leuk om te zien wat je zoal doet. Het moeten daarom niet alleen maar commerciële posts zijn!

Dit klinkt je allemaal vast als heel veel werk in de oren… En dat snap ik. Helemaal wanneer je er geen ervaring hebt met adverteren of gewoon niet genoeg tijd hebt om unieke content te creëren.

En ja, dat is precies wanneer ik om de hoek kom kijken!

Benut de kracht van social media om jouw bedrijf te laten groeien!

Wat je mag verwachten

Een gigantische groei van jouw social media kanalen (Facebook, Instagram en/of Pinterest). En een grote stijging in website bezoekers.

Knalgoede advertenties op Facebook en Instagram. Het verzamelen van leads en het bereiken van jouw doelgroep was nog nooit zo makkelijk!

Een professionele en unieke verschijnen op de social media kanalen die je wilt gebruiken. Volledig in lijn met je huidige huisstijl.

Klinkt goed! Maar hoe werkt het?

Kies een pakket of ga voor hulp per uur

3 pakketten per social media kanaal

Ieder social media kanaal heeft 3 pakketten om uit te kiezen. Je kunt ze altijd upgraden door extra uren hulp toe te voegen.

}

Krijg hulp per uur

Als je alleen mijn hulp nodig hebt voor een paar uur, dan kun je me per uur inhuren. Ook kun je de pakketten hiermee aanvullen.

Facebook

Facebook is het grootste social media platform ter wereld. Recente statistieken laten zien dat het meer dan 2.2 biljoen actieve gebruikers heeft! En dat is één van de vele redenen waarom jij Facebook zou moeten gebruiken als marketing platform.

Je kunt je eigen community bouwen binnen Facebook, informatie delen met je volgers en je kunt ONTZETTEND veel bereiken met Facebook advertising. Creëer een perfect lead formulier om e-mailadressen te verzamelen voor de nieuwsbrief, stuur veel verkeer naar de website of verkoop jouw producten direct via Facebook!

Het kan véél werk zijn als je niet eerder hebt gewerkt met social media. En dat is precies waarom ik je graag wil helpen. Ik heb meer dan 4 jaar werkervaring met Facebook, dus er zijn geen geheimen meer voor mij!

Alle pakketten zijn aan te passen naar jouw wensen. Stuur me gerust een bericht voor meer informatie of voor een offerte.

instagram

Instagram wordt steeds populairder. Helemaal onder de millennials! Een influencer zijn op Instagram is zelfs uitgegroeid tot een echte baan. Sommige influencers verdienen tot wel $100.000 per post! Say whaaat?!

Maar laten we ons nu focussen op wat echt interessant is voor jouw bedrijf… Statistieken tonen aan dat er  ongeveer 200 miljoen Instagrammers zijn die DAGELIJKS een bedrijfsprofiel bekijken!

En dat is precies waarom jouw bedrijf Instagram zou moeten gebruiken! Met inspirerende foto’s, de juiste hashtags en – niet te vergeten – advertenties, kun jij jouw bedrijf laten groeien door het beste uit Instagram te halen!

Alle pakketten zijn aan te passen naar jouw wensen. Stuur me gerust een bericht voor meer informatie of voor een offerte.

Pinterest

Pinterest wordt alsmaar groter en groter. Als je een klein bedrijf hebt of een blogger bent dan zou je al helemaal alles uit de kast moeten trekken op Pinterest, want vanuit Pinterest kan er MEGA VEEL VERKEER naar jouw website gestuurd worden.

De statistieken van Pinterest tonen aan dat het meer dan 175 miljoen actieve gebruikers heeft!

En dat is niet het enige goede nieuws… Pinterest gebruikers houden van shoppen! De statistieken laten zien dat 93% van de actieve pinners het platform gebruiken om een aankoop te plannen. En 87% van de actieve pinners zegt dat ze een aankoop hebben gedaan door middel van Pinterest.

Een minpunt: het is keihard werken om Pinterest aan de gang te houden en het kan nogal ingewikkeld zijn in het begin.

En dat is precies waarom ik aanbied om je hierbij te helpen!

Alle pakketten zijn aan te passen naar jouw wensen. Stuur me gerust een bericht voor meer informatie of voor een offerte.

En wat kost social media management per uur?

Investering

Social media management kost €57 per uur

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde made a really cool website for me when I asked her. I needed the website to be done in a couple of days, so we agreed upon a one-page website with all the information on it that I wanted my visitors to show. She blew my mind with what she delivered in such a short timeframe. It’s not just an informative website, but she made it look really cool. It was spot on!”

Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

Veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK JOU INHUREN ALS MIJN SOCIAL MEDIA SPECIALIST?

Goede vraag! Hier komt ‘ie:

Ik heb ONWIJS veel ervaring in het managen van social media platformen. Meer dan 4 jaar lang heb ik voor grote reisorganisaties en kleine start-ups in Nederland gewerkt. Daardoor weet ik precies welke marketing strategie goed werkt voor welk type bedrijf.

KAN IK MEERDERE SOCIAL MEDIA KANALEN COMBINEREN IN 1 PAKKET?

Uiteraard! Stuur mij een berichtje en vertel daarin welke diensten jouw interesse hebben. Dan zorg ik ervoor dat ik een op maat gemaakte offerte voor je opstel, die past bij jouw wensen.

KUNNEN WE OOK EEN PAKKETPRIJS AFSPREKEN ALS IK MINDER NODIG HEB DAN DAT JE IN DE PAKKETTEN AANBIEDT?

Ik kan je altijd een voorstel sturen met een offerte die past bij jouw wensen. Geen probleem als het minder taken zijn, dan wat ik aanbied in mijn standaard pakketten. Stuur me gerust een berichtje!

IK WIL ALLEEN UITLEG OVER SOCIAL MEDIA KANALEN ZODAT IK ZE ZELF KAN BEHEREN. KUN JE MIJ DAARBIJ HELPEN?

Natuurlijk help ik je daar graag bij. We kunnen een afspraak inplannen via Skype zodat ik je door de social media platformen loods. Face-to-face behoort vaak ook tot de mogelijkheden. En anders kan ik je altijd nog een video tutorial toesturen waarin ik alles uitleg. Als je hier meer informatie over wilt, stuur me dan een bericht.

Benut de kracht van social media om jouw bedrijf te laten groeien!

Als een pro.

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!