Je website onderhouden

Je website onderhouden

Website ONDERHOUD

YAY! Jouw website is helemaal af of vernieuwd! Ik ben zooooo blij voor je! Maar je bent nooit helemaal klaar met je website.

Wanneer je website eenmal af is, moet je er wel voor zorgen dat het goed wordt onderhouden. Zo moeten de laatste updates worden geïnstalleerd om de website goed werkend en beveiligd te houden.

Maar wat nou als jouw hosting er ineens mee ophoudt? Kun je de website dan nog herstellen? Dat is echt een ware nachtmerrie, toch?!

Al die technische aspecten kunnen een beetje tricky zijn… een back-up maken, nieuwe updates installeren, de cache leegmaken. En wat nou als jij helmaal niet zo technisch bent? Laat me je dan helpen: check hieronder mijn maandelijkse onderhoudsabonnement en  laat mij dit gedeelte van jou overnemen.

Ik wil sowieso hulp bij het onderhouden van mijn website!

Klinkt fantastisch! Maar wat is er nou écht inbegrepen?

je krijgt:

wordpress updates

  • De nieuwste WordPress update zal geïnstalleerd worden
  • Op jouw website wordt gecheckt of alles nog goed presteert

plugin updates

  • Alle plugins worden geupdated
  • Er wordt gecontroleerd of de plugins goed samenwerken met de nieuwste WordPress update

bugs en fouten herstellen

  • Wanneer er bugs of fouten optreden als direct resultaat van een update dan worden deze hersteld.

responsive website

  • Nadat er updates zijn uitgevoerd wordt er gecontroleerd of de website nog goed responsive is

back-ups

  • Iedere maand wordt er een back-up gemaakt van de hele website, incl. alle content, posts en pagina’s

En wat zijn de kosten van het maandelijkse onderhoudsabonnement?

Investering

Jouw investering in het onderhoudsabonnement is €69,- per maand

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde heeft een hele gave website voor me gemaakt toen ik haar daarom vroeg. Ik had de website binnen een paar dagen nodig, dus we hadden besloten om er een one-page website van te maken waarop all informatie werd getoond die ik aan mijn websitebezoekers wilde laten zien. Ik stond versteld van wat ze in zo’n korte tijd voor me kon betekenen. Het is niet alleen een informatieve website geworden, maar ook helemaal in stijl met wat ik voor ogen had. Helemaal top!”

Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

veelgestelde vragen

MOET IK MIJN WEBSITE ECHT ZO VAAK UPDATEN?
Om het kort te houden: ja, dat moet je zeker. Als je je website goed up-to-date houdt, dan blijft de website goed beveiligd tegen bijvoorbeeld hackers. WordPress lanceert soms wel 25 updates per jaar en het is cruciaal dat jouw website altijd over de laatste update beschikt.

Een update beschermt je niet alleen tegen hackers, maar zorgt er ook voor dat jouw website naar behoren blijft functioneren en dat je gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden binnen WordPress.

KAN IK NIET GEWOON AUTOMATISCH UPDATEN?
Ja, dat kan. De automatische updates zorgen ervoor dat jouw website beschikt over de laatste versie van WordPress. Maar ik raad het toch af, omdat het riskant kan zijn.

Soms werkt de laatste update van WordPress niet goed met de plugins die je gebruikt op je website, waardoor jouw website ermee zou kunnen ophouden. In de ergste gevallen kun je er dan niks meer tegen doen!

En dat is precies waarom ik adviseer om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken over of je website wel of geen errors gaat vertonen wanneer je de website wilt updaten.

KAN IK GEEN PLUGIN GEBRUIKEN VOOR HET MAKEN VAN BACK-UPS?
Ja, dat zou je zeker kunnen doen. Maar ook dit raad ik niet aan, omdat je een back-up maakt via een plugin. Soms gaan plugins stuk omdat ze niet goed onderhouden worden, en dat heb je soms dan niet eens door.

Wanneer ik een back-up maak van jouw website zorg ik er ook voor dat ik ‘m opsla in mijn eigen opslag. Hierdoor hebben we altijd de nieuwste back-up bij de hand, die maximaal een maand oud is.

Om even jouw worst case scenario te schetsen: de website gaat stuk door een automatische update en je hebt geen goede back-up. Je doet er DAGEN over om al je content opnieuw op de website te plaatsen!

Een goede back-up zorgt ervoor dat deze problemen je bespaart blijven.

Zorg ervoor dat jouw website blijft werken en goed beveiligd is!

I’ve got your back(-up)

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!