Geef jouw bedrijf

Geef jouw bedrijf

Website design pakket

YAY! Heb je besloten om een website te laten bouwen of te laten verbeteren?! Ik ben zo blij voor je!

Je bent waarschijnlijk hier terecht gekomen omdat je weet dat je moet investeren in een huisstijl en website die perfect laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Door mijn kenmerkende manier van werken kunnen we website op tijd lanceren én op een fijne manier. En dat binnen 5 weken tijd! Je kan je dromen gaan najagen en samen bouwen we een website die zich onderscheidt van de rest.

Heb je al een website die je zelf in elkaar hebt gezet? Dat is fantastisch! Dat is een mooi startpunt voor ons om vanuit te gaan werken. Dit pakket kun je ook goed gebruiken als je al een goed lopend bedrijf hebt, maar je het naar een hoger niveau wilt tillen.

Jouw website is de digitale versie van jezelf. Daarin wil je investeren!

Wat je mag verwachten

Een nieuwe, goed functionerende website waar je écht blij van wordt. Je zult de website graag aan anderen willen laten zien en vind het fijn om ‘m te delen met potentiële klanten.

Jouw website krijgt een killer-look op ieder scherm! Tegenwoordig gebruikt 50% van de website bezoekers zijn smartphone of tablet. Daarom optimaliseer ik jouw website voor alle schermen!

Jouw nieuwe website zal in lijn zijn met je huidige huisstijl en zal een goede indruk achterlaten bij de website bezoekers.

Het is zelfs mogelijk om mij na afloop het website onderhoud te laten doen. Op die manier hoef jij je niet bezig te houden met de technische details, maar kun je je focussen op de groei van jouw bedrijf.

Klinkt fantastisch! Maar wat is er nou écht inbegrepen?

Je krijgt:

CUSTOM WEB DESIGN

 • Alle webpagina’s zijn op maat gemaakt en passen bij wat jouw bedrijf nodig heeft

web development

 • 6 webpaginga’s incl. SEO set-up
 • Coming soon pagina
 • Divi WordPress thema t.w.v. $249

responsive

 • Geoptimaliseerd voor alle schermen
  .
  .

gateways

 • Integratie met emailmarketing
 • Integratie met een agenda
 • Betalingsmogelijkheden

tutorial

 • Video tutorial over hoe je aanpassingen kunt maken in je nieuwe website
w

extra ondersteuning

 • Onbeperkt email support tijdens de samenwerking
 • 1 week email support na lancering

En hoe werkt dit dan allemaal?

Het proces van het brouwen van jouw website

WEEK 1: RESEARCH & CONTENT CREATIE

In de eerste week onderzoeken waar jouw bedrijf voor staat en wat het wil bereiken zodat ik daar de website op kan aanpassen. Daarnaast werken aan het creëren van contact voor op de website.
vragenlijst
Nadat we hebben besloten om samen te gaan werken verstuur ik je een vragenlijst die je kunt invullen. De antwoorden geven mij een goed beeld over de visie doelen van jouw bedrijf.
marktonderzoek
De volgende stap is het doen van een marktonderzoek. De vragenlijst geeft me een goed beeld over waar jouw bedrijf voor staat. Tijdens het marktonderzoek besluit ik hoe wij jouw bedrijf kunnen onderscheiden van de rest.
content creatie
Jouw volgende stap is het creëren van content. Dit omvat voor iedere pagina: teksten, afbeeldingen of video’s, call to actions, shop items, beschrijvingen, call to actions, shop items and beschrijvingen, specifieke verzoeken etc. Wanneer ik de content van jou heb ontvangen kan ik mijn ideeën tot leven brengen.

Week 2: moodboard & kleurenpalet

Wanneer het helemaal duidelijk is waar jouw bedrijf voor staat ga ik aan de slag met het maken van een moodboard en kleurenpalet. Dit wordt de basis waarop wij in het gehele proces op verder borduren.
moodboard
Met alle informatie die ik tot op heden heb vergaard ga ik aan de slag mat het moodboard. In het moodboard zien we terug wat we in week 1 hebben besproken en dit zou de juiste basis moeten vormen voor de complete look-and-feel van jouw website. Twee revisies van het moodboard zijn inbegrepen.
Kleurenpalet
Daarna zal ik 3 op maat gemaakte kleurenpaletten overhandigen waar je uit kunt kiezen. Deze zullen door de gehele website worden gebruikt. Hierdoor blijft jouw website mooi in samenhang met je merk.

Week 3: web design & development

Vanaf week 3 gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Het zal beginnen met dat ik de homepage en andere pagina’s ga designen met daarop volgend het bouwen van jouw nieuwe website.
web design
In deze stap ga ik de webpagina’s designen. Hierbij begin ik met de homepagina. Zodra je je kunt vinden in het design van de homepagina ga ik verder met het design van de rest van de pagina’s, in de stijl van de homepagina die je mooi vindt. 3 revisies zijn inbegrepen.
web development
Het aantal pagina’s en de omvang van de hoeveelheid content hangt af van wat we eerder hebben afgesproken. Ik begin met het bouwen van een demo-website zodra jij aangeeft dat je de designs mooi vindt. Op deze manier krijg je gelijk een beeld van hoe de website eruit komt te zien! Wanneer de demo-site is gebouwd kun je nog 3 keer feedback geven.

Week 4: testen & revisies

In de vierde week gaan we de website gronding testen. De laatste feedbackpunten kunnen worden doorgegeven voordat we de nieuwe website gaan lanceren!
Testen & revisies
Klik op iedere knop die je kunt vinden op de website, lees alle content grondig door en schrijf alle kleine puntjes op die je opvallen, zodat ik ze kan fiksen. Samen zorgen we ervoor dat we een perfecte website de lucht in gooien!

Week 5: tijd voor bubbels!

Tijd voor een glaasje bubbels! Want aan het eind van week 5 is het tijd om de website daadwerkelijk te lanceren!

afleveren van definitieve versies
Zodra de website af is stuur ik je de definitieve designs door in hoge resolutie.
tutorial
Daarnaast ontvang je aan het eind ook een video-tutorial over hoe je gemakkelijk aanpassingen kunt doen in je website en hoe je de website kunt onderhouden.
website lancering
Tijd voor een glaasje bubbels! We hebben alle to-do’s van onze lijstjes afgestreept en de website is helemaal af. Tijd om de website te lanceren en tijd om jouw bedrijf te laten groeien!

En wat moet ik investeren in dit website design pakket?

Investering

Jouw investering in het website design pakket is €1.549,-

Een betalingsregeling is inbegrepen, zonder extra kosten.

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde heeft een hele gave website voor me gemaakt toen ik haar daarom vroeg. Ik had de website binnen een paar dagen nodig, dus we hadden besloten om er een one-page website van te maken waarop all informatie werd getoond die ik aan mijn websitebezoekers wilde laten zien. Ik stond versteld van wat ze in zo’n korte tijd voor me kon betekenen. Het is niet alleen een informatieve website geworden, maar ook helemaal in stijl met wat ik voor ogen had. Helemaal top!”

Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

Veelgestelde vragen

WAAR KAN IK VOORBEELDEN VAN JE WERK ZIEN?
In mijn portfolio laat ik praktijkvoorbeelden zien van mijn favoriete projecten, inclusief branding & website design projecten.
MET WELK TYPE BEDRIJVEN WERK JE SAMEN?
Ik ben gespecialiseeerd in het werken met ondernemers of bedrijven in de reis- en lifestyle branche. Voorbeelden zijn coaches, (reis)bloggers, restaurants en hotels. Weet je niet zeker of wij een goede match zijn? Stuur me een berichtje en dan bespreken we het met elkaar!
HOE WERKT HET BOEKINGSPROCES?
Goed dat je het vraagt! Allereerst vul jij het contactformulier op mijn website in om in contact met met te komen. Dan boeken we een gratis consult om elkaar te leren kennen en zodat we kunnen zien of we een goede match zijn. Als dit het geval is, stuur ik je een contract toe en een factuur voor de aanbetaling. Op deze manier is jouw plek in mijn agenda gereserveerd. Daarna kan het leuke gedeelte beginnen! Ik stuur je een startpakket inclusief vragenlijst en dan beginnen we met brouwen!
WELK PLATFORM WORDT GEBRUIKT OM DE WEBSITE TE BOUWEN?
Hiervoor gebruik ik WordPress omdat er daarin oneindig veel mogelijk is. Het is een krachtig en flexibel platform en omdat ik erin gespecialiseerd ben kan ik hierin het allerbeste mijn programmeer- en codeerkennis tot zijn recht laten komen en daarbij volop gebruik maken van de mogelijkheden van het platform.
PAST WORDPRESS BIJ MIJ EN MIJN BEDRIJF?
Jazeker! WordPress werkt ontzettend goed voor de meeste ondernemers en kleine tot middelgrote bedrijven. Zelfs als je nog nooit met WordPress hebt gewerkt! Nadat ik de website heb gebouwd stuur ik je een uitgebreide video-tutorial over hoe je de website kunt gebruiken, aanpassen en onderhouden. Bovendien is een WordPress website 100% van jou, in vergelijking met andere platformen zoals Wix en Squarespace.
WELKE SOFTWARES & PLATFORMEN WORDEN ER GEBRUIKT?
Ik bouw jouw website in WordPerss, in combinatie met het thema Divi van Elegent Themes (zonder extra kosten!). De website wordt helemaal op maat gemaakt, onder andere door mijn gebruik van design en codeerskills. Daarnaast gebruik ik de software die jij al hebt uitgekozen/gebruikt voor jouw bedrijf. Mocht je nog niets hebben, dan kan ik je daarin adviseren.
GEEF JE AANBEVELINGEN OVER WAT IK OP MIJN WEBSITE MOET ZETTEN?
Dat doe ik zeker! We bepalen het belangrijkste doel van jouw website tijdens een van onze sessies en ik zal op basis hiervan aanbevelingen doen. Ik kan ook een handleiding aanleveren waarin wordt uitgelegd wat er op een website moet gebeuren om tot hogere conversies en betrokkenheid te komen.
HOE KRIJG IK MOOIE FOTO'S VOOR OP MIJN WEBSITE?
Ik adviseer foto’s die speciaal voor jouw bedrijf gemaakt zijn. Foto’s waarop je zelf staat, met een lachend gezicht, verhogen de betrokkenheid en het succespercentage. Het beste is om een ​​fotograaf bij je in de buurt in te huren. Als dat echt niet mogelijk is, dan help ik je graag met het selecteren we de mooiste stockafbeeldingen.
ZIJN ER EXTRA KOSTEN AAN VERBONDEN?
Ja. Er zijn een paar extra kosten waar je rekening mee moet houden als je je website in de lucht wilt houden. De volgende kosten zijn gemiddelde prijzen:

 • Hosting: ongeveer €3,- tot €10,- per maand
 • Domein: ongeveer €12,- per jaar
 • Email marketing: ongeveer €0,- tot €30,- per maand
 • Boekingsmodule: ongeveer €0,- tot €30,- per maand
IK WIL MET JE SAMENWERKEN MAAR IK BEN ER NOG NIET KLAAR VOOR. KAN IK MIJN PLEK RESERVEREN?
Maar natuurlijk! Vul het contactformulier in en dan plannen we een gratis consult. Als we een goede match zijn en we besluiten om samen te gaan werken dan stuur ik je het contract toe samen met een factuur voor de aanbetaling. Door het contract te tekenen en een aanbetaling te doen reserveer je jouw plek in mijn agenda. Zodra je klaar bent om daadwerkelijk te starten zetten we het hele proces in gang!

Nu is het tijd om jouw dromen na te jagen!

Laten we samen jouw website bouwen.

Ik wil graag

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!