Met goede SEO scoor je

Met goede SEO scoor je

SEO – Zoekmachine optimalisatie

SEO (of Zoekmachine Optimalisatie) is ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf. Een goede SEO betekent namelijk dat jouw website hoger komt te staan in Google. Mensen zullen je sneller vinden, waardoor de bezoekersaantallen voor de website omhoog gaan. En dit kan resulteren in meer klanten. En wie wil er nou niet meer klanten?!

Tijdens het optimaliseren van de SEO voor jouw bedrijf focus ik me op drie elementen: populariteit, relevantie en techniek.

Techniek is zo belangrijk! Google gebruikt de techniek van een website om de website te kunnen indexeren. Daarnaast zorgt een goede techniek voor een snelle website. Een win-win situatie dus!

Het eerste waar Google vervolgens naar kijkt zijn teksten. Wanneer deze content relevant is voor de gebruikte zoekwoorden, zal de website hoger scoren in Google. Het is daarom belangrijk om met regelmaat unieke content te plaatsen.

Last but not least: populariteit. Wanneer veel mensen praten of jouw website (door middel van het gebruik van linkjes), ziet Google dat als een vorm van vertrouwen. En ook dat is een meetstaaf van Google voor een hogere ranking.

Verhoog het aantal websitebezoekers door middel van goede SEO!

Klinkt goed! Maar hoe ga je mij helpen?

Ik zal werken aan:

U

zoekwoorden analyse

Ik kan een zoekwoorden analyse uitvoeren, zodat je precies weet welke zoekwoorden je moet gebruiken.

R

seo-proof content

SEO-proof teksten schrijven is ook één van mijn skills. Vergeet je zorgen over de SEO-proof teksten!

website optimalisatie

Je hele website optimaliseren voor SEO. Van teksten tot slugs en van URL’s tot afbeeldingen.

linkbuilding

Toevoegen van interne en externe links aan jouw blogs of pagina’s, waardoor jouw website beter scoort.

data analyse

Ik kan de data analyseren en een rapport uitbrengen over hoe jouw website presteert.

En wat moet ik investeren in een goede Zoekmachine Optimalisatie?

Investering

Jouw investering in zoekmachine optimalisatie is €57,- per uur

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde heeft een hele gave website voor me gemaakt toen ik haar daarom vroeg. Ik had de website binnen een paar dagen nodig, dus we hadden besloten om er een one-page website van te maken waarop all informatie werd getoond die ik aan mijn websitebezoekers wilde laten zien. Ik stond versteld van wat ze in zo’n korte tijd voor me kon betekenen. Het is niet alleen een informatieve website geworden, maar ook helemaal in stijl met wat ik voor ogen had. Helemaal top!”

Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK JOU INHUREN ALS MIJN SEO EXPERT?
Goede vraag! Hier komt ‘ie:

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de SEO wereld. Ik heb namelijk meer dan 4 jaar als online marketeer/content creator gewerkt.

KUNNEN WE OOK EEN VASTE PRIJS AFSPREKEN?
Normaal gesproken vraag ik een uurprijs. Maar je kunt het altijd vragen! Wellicht dat we samen een vaste prijs per project kunnen afspreken.

Verhoog het aantal websitebezoekers door middel van goede SEO!

Door gebruik te maken van de 3 elementen: populariteit, techniek en relevantie.

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien!

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!