Marketing services

Marketing services

De kracht van marketing

Het beheren van de social media kanalen en e-mail marketing vergt veel tijd en energie. Je wilt bijvoorbeeld de juiste doelgroep bereiken op Facebook door middel van een advertentie. Maar dit kan ontzettend moeilijk zijn als je er geen ervaring mee hebt of er niet genoeg tijd in steekt. Hetzelfde geldt voor het verzamelen van e-mailadressen voor de nieuwsbrief en het creëren van de perfecte content op de social media kanalen.

Het opzetten van de social media kanalen, het creëren van posts, de advertenties maken en bijhouden, het maken van een nieuwsbrief template, automatische e-mails versturen, een koppeling maken tussen de e-mail marketing provider en Facebook… er zijn zoveel taken die je bij moet houden! Maar ze zijn onwijs belangrijk als je je bedrijf wilt laten groeien!

Als je deze (mega sterke) marketing tools niet gebruikt, ga je merken dat je potentiële klanten gaat mislopen, terwijl jouw concurrent ze wel gewoon binnensleept.

Als je mij inhuurt voor de marketing taken, dan kun jij je focussen op de andere taken binnen jouw bedrijf, zonder dat je klanten misloopt. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf blijft groeien!

EEN MARKETING PROFESSIONAL IN JOUW TEAM

Iemand die al jaren ervaring heeft in de marketing… zou dat niet geweldig zijn? E-mailmarketing, Facebook, Instagram en Pinterest… ze hebben geen geheimen meer voor me.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Een bedrijf in de reis- en lifestyle sector kan niet zonder social media! Je kunt het gebruiken voor interactie met (potentiële) klanten, om de juiste doelgroep te bereiken met advertenties, je producten of diensten onder de aandacht brengen of zelf e-mailadressen binnenhalen voor de nieuwsbrief!

Daarnaast vinden mensen het ook ontzettend leuk om te zien wat je zoal doet. Het moeten daarom niet alleen maar commerciële posts zijn!

Dit klinkt je allemaal vast als heel veel werk in de oren… En dat snap ik. Helemaal wanneer je er geen ervaring hebt met adverteren of gewoon niet genoeg tijd hebt om unieke content te creëren.

En ja, dat is precies wanneer ik om de hoek kom kijken!

Opzetten

De gehele Instagram, Facebook of Pinterest pagina kan worden aangemaakt voor jouw bedrijf.

Adverteren

Creëren van de beste advertenties voor verkeer, conversies, engagement, leads, likes en nog veel meer!

l

Content creëren

Unieke content werkt altijd het beste voor social media kanalen, dus ik zal al mijn creativiteit in de strijd gooien.

w

Interactie

Interactie met potentiële klanten is een uitstekende start voor het laten groeien van jouw bedrijf.

Graphics maken

Ik kan op maat gemaakte avatars, banners en grafische content gebruiken die aansluiten bij de huisstijl.

E-MAILMARKETING

Haal jij al het optimale uit de e-mail marketing? Super! Maar als jij diegene bent die nu denkt ‘Hmm, ik doe er nog niet zoveel mee’ of ‘Ik heb geen idee waar ik de e-mailadressen moet importeren’ of ‘Ik wil automatisch e-mails versturen, maar heb geen idee hoe dat werkt’, dan heb je mijn help nodig!

De e-mailadressen die je net hebt binnengehaald kunnen automatisch worden geïmporteerd. Je kunt een template aanmaken in je eigen huisstijl. Er kunnen automatische e-mails worden verstuurd naar mensen die zich net hebben aangemeld. En zooooooveel meer!

Wil je jouw bedrijf laten groeien door middel van een goede e-mail marketing? Twijfel dan niet en ga er met 100% voor! Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien!

R

Opzetten

Ik kan met het begin beginnen: het opzetten van een email marketing account bij een provider naar keuze.

U

Templates maken

Wanneer de templates zijn aangemaakt heb je al een goede start voor de e-mail marketing campagnes.

automation

Het automatisch versturen van welkom e-mails? Dat is iets wat ieder bedrijf nodig heeft!

U

Nieuwsbrieven maken

Ik kan de gehele nieuwsbrief schrijven en opmaken, waardoor jij er niet eens over hoeft na te denken.

R

Koppelen met crm

De net vergaarde nieuwe email leads kunnen direct worden geïmporteerd in de juiste lijst.

Wat mijn klanten zeggen

"Werken met Grysilde is echt een feest. Ze werkt secuur, snapt altijd snel wat ik wil of bedoel, wist de sfeer van mijn bedrijf feilloos om te zetten in een prachtige huisstijl en website en was altijd heel goed bereikbaar voor vragen, twijfels en andere zaken die opkwamen tijdens het bouwen van mijn website. Ze werkt en schakelt ook snel, waardoor alles snel af kon zijn. Wat ik ook prettig vond was dat ze zich echt opstelt als projectleider. Ze wist altijd precies waar in het proces we waren, wat de volgende stap was, wat er van mij verwacht werd en wat zij zelf te doen had. Daardoor was het bouwen van mijn website een heel ontspannen proces. 

Ik zou Grysilde aan iedereen aanraden die graag een website wil waarin je je thuis voelt en die je potentieel klanten precies dat gevoel geven dat je ze wilt geven. Ik krijg het ene na het andere compliment voor mijn website. Complimenten die voor zeker 50% naar Grysilde horen te gaan!"

Diane Bos

Coach voor moeders, Mamaya

“Grysilde made a really cool website for me when I asked her. I needed the website to be done in a couple of days, so we agreed upon a one-page website with all the information on it that I wanted my visitors to show. She blew my mind with what she delivered in such a short timeframe. It’s not just an informative website, but she made it look really cool. It was spot on!”
Game Markt Noord-Nederland

Wytze, Games en Goodies

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

GRATIS DOWNLOAD

10 dingen die bezoekers willen zien op jouw website

Gebruik de gratis checklist om te kijken of jouw website alles biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Deze 10 must haves kunnen het verschil zijn tussen een paar klanten binnenhalen en je bedrijf ontzettend laten groeien.

Volg me op social media

Instagram Facebook Pinterest

Download the free checklist by subscribing to my newsletter

I agree with the Privacy Policy

I want to subscribe to the newsletter to download the free checklist 

YAY! In a few seconds you'll get an email, so you can download the free checklist!

Download de gratis checklist door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief zodat ik de gratis checklist kan downloaden

YAY! Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de gratis checklist!